Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wegens drukte zijn onze levertijden momenteel helaas 7 tot 12 werkdagen. Wij hopen op je begrip. Om je een beetje tegemoet te komen rekenen wij geen verzendkosten en nemen wij deze helemaal voor eigen rekening. Normaal gesproken heb je binnen 10 werkdagen je pakketje binnen.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?

Onze levertijden momenteel helaas 7 tot 12 werkdagen. Wij hopen op je begrip. Mocht deze periode verstreken zijn en heb je nog steeds niks ontvangen, stuur dan even een mailtje naar via onze contact formulier. We zullen dan voor je uitzoeken wat er aan de hand is met je pakketje.

Ik wil mijn bestelling ruilen/retourneren, hoe doe ik dit?

Om een retour te sturen neem je gewoon contact op met onze klantenservice via de contact formulier. Zet daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en de reden van retourneren. Wij zullen je dan het retouradres verstrekken en de retour bevestigen. Nadat dat is gebeurd, kan je het product naar ons sturen via een koerier naar keuze.

Wat zijn de kosten van retouren?

Retourneren bij ons is helaas voor eigen rekening. De kosten zullen dan ook afhangen van de koerier. Raadpleeg de website van de desbetreffende koerier waarmee jij wilt verzenden voor meer informatie over de prijzen.

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van mijn product(en)?

Er is altijd een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangen heeft. Er zitten echter voorwaarde aan het retourneren Je kan het artikel alleen retourneren als: 

  • De retourtermijn nog niet verstreken is.
  • Het product in de originele verpakking zit en alle labels er nog aan zitten. 
  • Het product nog niet gebruikt is.

Voor de complete pagina met alle voorwaarden ga naar: 

https://munari.nl/pages/terugstuurbeleid

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

We accepteren betalingen via iDeal, Bancontact, Creditcard, Apple Pay, Google Pay & Amex. Als je niet zeker weet of je betaalmethode is geaccepteerd, volg je de stappen op de betalingspagina om vervolgens alle mogelijke opties te bekijken. Alle transacties lopen via beveiligde en betrouwbare betalingssystemen en zijn dus  veilig.

Wat als ik geen bevestigingsmail van mijn bestelling heb ontvangen?

Dat is niet de bedoeling, vul in zo snel mogelijk de contact formulier in met de reden. We helpen je snel verder.

Wil je jouw bestelling annuleren om welke reden dan ook?

Vul in zo snel mogelijk de contact formulier in met de reden van je retour. Vermeld daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en graag ook de reden waarom je de bestelling zou willen annuleren.